<div style='color: #000;'>Voedselbank Haaglanden</div><div style='color: #d9782d;'>deelt wekelijks pakketten uit</div> <div style='color: #000;'>Vele vrijwilligers</div><div style='color: #d9782d;'>zetten zich in</div> <div style='color: #000;'>Verse groenten erg gewild</div><div style='color: #d9782d;'>bij de voedselbanken</div> <div style='color: #000;'>Minder dan 0,5 % van verspild voedsel</div><div style='color: #d9782d;'>bereikt ons</div> <a href='http://voedselbankennederland.nl/nl/voedselveiligheid.html'><div style='color: #000;'>Voedselveiligheid</div><div style='color: #d9782d;'>speerpunt</div><div style='color: #d9782d;'>in strategie</div></a> <div style='color: #000;'>Wij hengelen graag</div><div style='color: #d9782d;'>naar vis.</div><div style='color: #d9782d;'>Wie bijt?</div> <div style='color: #000;'>Boter, kaas en eieren </div><div style='color: #d9782d;'>meer dan welkom</div> <div style='color: #000;'>Ambassadeur René Froger</div><div style='color: #d9782d;'>helpt in strijd tegen armoede</div> <div style='color: #000;'>Postcode Loterij steunt </div><div style='color: #d9782d;'>de voedselbanken</div>

Voor het verantwoord draaiend houden van de Voedselbank Haaglanden is een structurele inkomstenbron nodig, zodat het zeker is dat ook in de (nabije) toekomst de rekeningen voor elektriciteit, benzine, huur van een auto e.d. betaald kunnen worden. De Voedselbank krijgt geen subsidie van gemeente of andere overheden.

De Voedselbank Haaglanden zoekt daarom donateurs, die bereid zijn met hun bijdragen nu en in de toekomst het werk van de Voedselbank te ondersteunen.

Indien u ons niet in natura kunt steunen, een financiële gift  is ook altijd welkom. U kunt een gift storten op girorekening: NL83INGB0004215892 t.n.v. Stichting Voedselbank Haaglanden. Wij zijn een erkend goed doel, zodat uw gift aftrekbaar is voor de belastingen.    

Uiteraard zijn wij blij met iedere donatie. Ook hiervoor kan als tegenprestatie vermelding op de sponsorpagina worden aangeboden. Vooral de kosten van energie (voor de koel- en vriescel) en van transport, drukken zwaar op onze begroting

Hartelijk dank voor uw gift!