<div style='color: #000;'>Voedselbank Haaglanden</div><div style='color: #d9782d;'>deelt wekelijks pakketten uit</div> <div style='color: #000;'>Vele vrijwilligers</div><div style='color: #d9782d;'>zetten zich in</div> <div style='color: #000;'>Verse groenten erg gewild</div><div style='color: #d9782d;'>bij de voedselbanken</div> <div style='color: #000;'>Minder dan 0,5 % van verspild voedsel</div><div style='color: #d9782d;'>bereikt ons</div> <a href='http://voedselbankennederland.nl/nl/voedselveiligheid.html'><div style='color: #000;'>Voedselveiligheid</div><div style='color: #d9782d;'>speerpunt</div><div style='color: #d9782d;'>in strategie</div></a> <div style='color: #000;'>Wij hengelen graag</div><div style='color: #d9782d;'>naar vis.</div><div style='color: #d9782d;'>Wie bijt?</div> <div style='color: #000;'>Boter, kaas en eieren </div><div style='color: #d9782d;'>meer dan welkom</div> <div style='color: #000;'>Ambassadeur René Froger</div><div style='color: #d9782d;'>helpt in strijd tegen armoede</div> <div style='color: #000;'>Postcode Loterij steunt </div><div style='color: #d9782d;'>de voedselbanken</div>

Op zaterdag 24 maart jl. doneerden winkelaars van Albert Heijn producten aan de Voedselbanken Nederland. De landelijke paasactie werd gehouden in honderden filialen van Albert Heijn onder het motto: ‘een vrolijke Pasen voor iedereen’. Ook vijftien Albert Heijn winkels in de regio Haaglanden deden mee met als resultaat 185 volle kratten voor de Paasdagen.

In alle deelnemende AH-winkels was een centrale plek ingericht met ingrediënten voor een paasontbijt. Van koffie en thee tot beschuit, broodbeleg, een verse Paasstol en natuurlijk: eieren. AH-klanten konden de producten kopen en daarna direct doneren. Daarvoor stonden er lege kratten klaar bij de kassa die zich in de loop van de dag vulden. De totale opbrengst van de actie in de regio Haaglanden is € 6.475,- Wat een mooi resultaat!

Albert Heijn zorgde voor de distributie van de goederen naar de lokale voedselbanken. Daar hebben vrijwilligers van de lokale Voedselbanken de handen ineen geslagen om de paas-producten te verspreiden. Zo kwamen ze op tafel bij inwoners van de regio Haaglanden.

Gulle gevers in AH-winkels: we zijn er weer ontzettend blij mee! Daarnaast gaat ook onze dank uit naar de Albert Heijn winkels die hebben meegedaan en uiteraard de enorme inzet van onze vrijwilligers. Jullie hebben een waardevolle bijdrage geleverd aan ‘een vrolijke Pasen voor iedereen.’

   

Deel dit nieuws