<div style='color: #000;'>Voedselbank Haaglanden</div><div style='color: #d9782d;'>deelt wekelijks pakketten uit</div> <div style='color: #000;'>Vele vrijwilligers</div><div style='color: #d9782d;'>zetten zich in</div> <div style='color: #000;'>Verse groenten erg gewild</div><div style='color: #d9782d;'>bij de voedselbanken</div> <div style='color: #000;'>Minder dan 0,5 % van verspild voedsel</div><div style='color: #d9782d;'>bereikt ons</div> <a href='http://voedselbankennederland.nl/nl/voedselveiligheid.html'><div style='color: #000;'>Voedselveiligheid</div><div style='color: #d9782d;'>speerpunt</div><div style='color: #d9782d;'>in strategie</div></a> <div style='color: #000;'>Wij hengelen graag</div><div style='color: #d9782d;'>naar vis.</div><div style='color: #d9782d;'>Wie bijt?</div> <div style='color: #000;'>Boter, kaas en eieren </div><div style='color: #d9782d;'>meer dan welkom</div> <div style='color: #000;'>Ambassadeur René Froger</div><div style='color: #d9782d;'>helpt in strijd tegen armoede</div> <div style='color: #000;'>Postcode Loterij steunt </div><div style='color: #d9782d;'>de voedselbanken</div>

Dat kan om kleine of grote hoeveelheden gaan, op incidentele of regelmatige basis. De enige voorwaarde die wij stellen is, dat de goederen kwalitatief nog goed zijn en dat de uiterste houdbaarheidsdatum nog niet is verstreken.

Producten waarnaar geen vraag (meer) is, waar teveel voorraad van is, waar de THT datum te dichtbij komt om ze nog in het distributiekanaal af te zetten, of waar de verkeerde verpakking omheen zit bijvoorbeeld. Het mes snijdt vaak aan 2 kanten: de producent bespaart afvoer- en stortingskosten, de ontvangende organisaties en personen worden gigantisch geholpen.

Wij beschikken over koel/vries wagen en koel-/vriescel en kunnen dus ook verse en diepvriesproducten opslaan en distribueren. Wij beschikken over ca. 30 palletplaatsen diepvriesruimte. Uiteraard zijn wij ook blij met bijdragen van bedrijven die niet noodgedwongen hun goederen kwijt moeten, maar die geheel vrijwillig ons initiatief willen steunen om iets aan de probleemsituatie van de ontvangers te kunnen doen.

Wij garanderen dat de goederen niet voor commerciële doeleinden worden gebruikt, maar uitsluitend om mensen in nood te helpen!

Als houdbare producten hebben wij op dit moment de meeste behoefte aan de volgende producten:

* Koffie/thee/suiker
* Rijst/macaroni/spaghetti/mihoen/enz.
* Crackers (Wasa)/ontbijtkoek/beschuit/enz.
* Groenten/fruit/runderworstjes in blikjes of potten
* Potten jam/pindakaas/chocopasta/pastasauzen/enz.
* Kippensoep/rundersoep/bouillon in blikken of potten

Maar andere food en non-food zijn ook welkom.

Producten kunnen afgeleverd worden bij ons distributie centrum aan de Boomaweg 101 in Den Haag. Het DC is geopend iedere werkdag van 09:30 tot 17:00 uur. Graag een telefoontje van te voren als u wat wilt komen brengen. Telfoonnummer: 0174-212000, vragen naar Paul of Anne.